Läskit vs. Puumat kuntotestissä Tam20

Merkit

Samankaltaiset Artikkelit

Jaa Tämä

Läskit vs. Puumat kuntotestissä

Liikkeellä on ollut huhuja sohvaperunoiden heikosta kunnosta.

Oli siis aika ottaa itsestään niskasta kiinni ja mennä Solvallan urheiluopistolle kuntotestiin ja laittaa huhuille piste.

Päätettiin samalla hakea motivaatiota ja vertailukohtaa testiin haastamalla Biitsi-lentis jaksosta bongatut puumat Piia ja Nora.  Katso miten läskit pärjäsivät:

Lyhyesti Solvallasta:

SOLVALLAN URHEILUOPISTO – Folkhälsan Utbildning Ab

Solvallassa toimii toisen asteen ammattiopisto josta valmistuu urheiluneuvojia sekä hierojia. Solvallan urheiluopisto on myös leirikeskus joka tarjoaa liikunta- ja virkistyspalveluja urheiluseuroille,  yhdistyksille,  yrityksille ja yksityisille. Solvalla Arenan nykyaikaisine liikuntatiloineen toimii käsipallomaajoukkueiden harjoituskeskuksena. Personal trainer-palvelut, kuntotestaukset, TYKY-päivät, leirikoulut, ryhmäliikuntatunnit, tanssi eri muodoissaan, spinning, melonta ja kiipeily kuuluvat kurssi- ja koulutuspalveluiden ohessa Solvallan palvelutarjontaan. Solvallassa on tarjolla sisä- ja ulkoliikuntatilojen lisäksi myös majoitus- ja saunatiloja sekä vuokrattavan kota, laavu tai grillikatos.  Solvalla lähiympäristöineen tarjoaa loistavat edellytykset  myöskin omaehtoiseen luontoliikuntaan ympäri vuoden.

www.folkhalsan.fi/idrott

Kyselyjä ja tiedusteluja otetaan vastaan osoitteessa: solvalla@folkhalsan.fi