Pömpötys vähenee? Tam02

Merkit

Samankaltaiset Artikkelit

Jaa Tämä

Pömpötys vähenee?

Puoli vuotta sohvaperunaprojektia takana ja mitkä ovat tulokset?

Edelleen etsitään yhteistä säveltä Hanskilaisen kanssa.  Edelleen masu pömpöttää.

Syksyn lajikokeiluista meitsiin tarttui painikärpänen, mutta Hanskin treeneissä povaama ”ihme” tapahtui. Paino ei pudonnut, vaikka tiukkoja treenejä ja tilanteita riitti.  Itse asiassa puntari näyttää tänään noin kaksi kiloa enemmän kuin syyskuussa. (Lihastako?)  Ehkä ne painitrikoot jää vielä toistaiseksi hankkimatta. ;) Eihän sellaisia löytynyt edes Sporttidivarista.

Voisinkin tälle vuodelle ottaa tavoitteeksi hieman alemman painoluokan.  Meinaan 90-kiloiset painijat on jo aika jässiköitä. Etenkään kun ei 55-kiloisillekaan pärjää.  

Ehkä voisi tänä vuonna tuota jatkuvaa akuuttia energiapulaa hieman kriittisemmin tarkastella. Hanski, ootkin tässä pari kertaa syksyn aikana kertoillut että on ihan tervettä joskus potea nälkää. Ei tuo viesti vielä uponnut tähän kaaliin.  Mä oon vakaasti ollut sitä mieltä että sporttaaminen on terässian paras syy ja lupa herkutella.  Ja Hanski, rahka maistuu pahalle. Mitäs uuden vuoden lupauksia sä muuten Hanski teet? Tuutko mun kaa Finlandia-hiihtoon? Sellaiseilla lenkillä voisikin ulkofile käristä.

Tämän projektin paras anti tähän asti on ehdottomasti ne monet mahtavat tytskät ja tyypit jotka ovat ennakkoluulottomasti ja avoimesti meille esitelleet lajejaan sekä tietty lukijoiden positiivinen palaute. Yhtään Penan ja Hanskin kanssa viettämääni laatu-aikaa väheksymättä.

Kohti uusia koitoksia ja pienempää rantapalloa!

Nimim. Laihdutusvinkkejä otetaan vastaan

 

 

Kuva: Flickr